Auto belandt op zijkant tegen boom na botsing N302

Auto belandt op zijkant tegen boom na botsing N302

Geplaatst op 10 mei 2023, om 11:01 uur

HARDERWIJK – Op de N302 in Harderwijk heeft woensdagochtend een ongeval plaatsgevonden. Rond 09:00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval, deze waren snel ter plekke. Ter plaatse bleek er een auto half in de berm tegen de boom te hangen, hier zat één persoon in. De traumahelikopter was ook opgeroepen, maar deze is iets later geannuleerd.

Er is een kleine file ontstaan, mogelijk door een afslaande auto waarop de auto’s achter moesten remmen. De bestuurder, zag in de achteruit kijk spiegel dat er een auto naderde en deze heeft de auto aan de achterkant geraakt waarna de auto in de berm is gekomen en is omgeslagen tegen de boom.

Één persoon is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De weg zit tijdelijk dicht door het ongeval.

Foto’s: Persbureau Heitink