Snelweg weer vrijgegeven na ongeval tussen vrachtwagen en bestelbus

Snelweg weer vrijgegeven na ongeval tussen vrachtwagen en bestelbus

Geplaatst op 3 mei 2023, om 16:55 uur

ZEVENBERGEN – De A17 is in de richting Dordrecht vanaf Zevenbergen tot en met het industrieterrein Moerdijk dicht door een aanrijding tussen een bestelbus en een vrachtwagen. De chauffeur van de bestelbus is gewond geraakt, meldt de politie.

Het is deze week al drukker dan gebruikelijk op de A17, omdat de Heinenoordtunnel op de A29 tussen Bergen op Zoom en Rotterdam dicht is vanwege werkzaamheden. Rijkswaterstaat adviseert verkeer dat nu richting Dordrecht moet de reis uit te stellen, indien mogelijk.

Door het ongeval moest het verkeer omrijden via Breda over de A58 en de A16. Rond 17:30 liet de ANWB weten dat de weg weer was vrijgegeven en dat omrijden niet meer nodig is.

Foto: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

 

Door: ANP