Doorrijder na aanrijding aangehouden in centrum, spuugt naar agenten

Doorrijder na aanrijding aangehouden in centrum, spuugt naar agenten

Geplaatst op 3 mei 2023, om 14:58 uur

DEN BOSCH –  Woensdagmiddag rond 13:45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden in de Hinthamerstraat in Den Bosch waarbij een jongen gewond is geraakt. Een getuige vertelt dat het slachtoffer is aangereden door een man op een scootmobiel, waarna de bestuurder is gevlucht in de richting van de Markt.

Op de Markt hebben agenten de man uiteindelijk aangetroffen, maar de man ging volledig door het lint en de man verzette zich hevig bij de aanhouding. Er werden drie extra politiewagens met zwaailicht en sirene naar de locatie gestuurd om de aanwezige agenten te ondersteunen.

De man spuugde naar de agenten en moest een spuugmasker op om verdere incidenten te voorkomen. Vervolgens is de man naar het politiebureau vervoerd voor verdere afhandeling. Het slachtoffer van het ongeval is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De inzet van politie en hulpverleners trok veel bekijks vanwege de drukte in het zonnige centrum op dat moment.

Het is nog niet bekend hoe het slachtoffer eraan toe is en wat de oorzaak van het ongeval precies was. De politie zal verder onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval en de man op de scootmobiel zal worden verhoord over zijn betrokkenheid bij het ongeval en zijn agressieve gedrag richting de hulpverleners.

Foto’s: meesters multi media