Politie vindt drugs in peperdure Porsche die crashte

Politie vindt drugs in peperdure Porsche die crashte

Geplaatst op 2 mei 2023, om 15:40 uur

HAAFTEN – De politie heeft in de Porsche die maandagmiddag crashte in Haaften drugs aangetroffen. De slachtoffers zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. De peperdure auto bleken ze te leasen, zo laat de politie weten.

Maandagmiddag vond er op de Buitenweg een ernstig ongeluk plaats. Rond 17.00 uur raakte een Porsche met twee inzittenden van de weg en belandde in een sloot, nadat het voertuig tegen een boom was gebotst. De hulpdiensten werden snel ter plaatse geroepen en de slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Diezelfde avond werden de slachtoffers ontslagen uit het ziekenhuis. Er werd wel bloed afgenomen om te bepalen of de bestuurder onder invloed was van alcohol of drugs. De bestuurder heeft in de tussentijd een rijverbod gekregen.

Tijdens het doorzoeken van het wrak heeft de politie drugs gevonden. Deze zijn in beslag genomen en worden momenteel onderzocht. Een woordvoerder van de politie heeft bevestigd dat de drugs in het voertuig zijn aangetroffen en dat er een onderzoek gaande is om te bepalen wie verantwoordelijk is voor de aanwezigheid van de drugs.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is geweest van het ongeluk.

LEES OOK: Porsche ter waarde van 275.000 euro total loss na crash tegen boom

Foto’s: Marco van Deick/Persbureau Heitink