Brand in schuur slaat over naar woning, opgeschaald naar grote brand

Brand in schuur slaat over naar woning, opgeschaald naar grote brand

Geplaatst op 2 mei 2023, om 13:42 uur

ASSEN – Dinsdagmiddag rond 13.00 uur brak er een brand uit aan de Dingspelstraat in Assen. Een dikke rookwolk is te zien vanuit een woning, waardoor al snel werd opgeschaald naar een middelbrand. Brandweer Assen en Rolde werden opgeroepen om te assisteren.

De brand vond plaats in een schuurtje achter een rijtjeswoning en sloeg al snel over naar de woning. Hierop werd opgeschaald naar een grote brand en werden ook de brandweerkorpsen van Smilde, Vries, Beilen, Norg en Hoogeveen opgeroepen om te helpen bij het blussen.

Op dit moment is de oorzaak van de brand nog niet bekend. Er is niet bekend of er gewonden zijn.

Foto’s: Van Oost Media