Automobilist slaat over de kop bij schoolplein

Automobilist slaat over de kop bij schoolplein

Geplaatst op 2 mei 2023, om 21:05 uur

VELP – Op de Pastoor Koenenstraat in Velp is dinsdagmiddag een auto op zijn kop terecht gekomen bij een eenzijdig ongeluk.

De hulpdiensten kregen de melding van het ongeluk omstreeks 15:50 uur binnen. Het voertuig kwam op de kop terecht toen hij door onbekende oorzaak een paal raakte. De bestuurder is door het opgeroepen ambulancepersoneel in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De automobilist heeft wel een drugs en alcohol test moeten afleggen bij de politie, dit gebeurd vaker. Daaruit bleek dat er geen sprake was van rijden onder invloed. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

foto’s: Sebastiaan Kleijn/Persbureau Heitink