Porsche ter waarde van 275.000 euro total loss na crash tegen boom

Porsche ter waarde van 275.000 euro total loss na crash tegen boom

Geplaatst op 1 mei 2023, om 18:25 uur

HAAFTEN – Op maandagmiddag rond 17.00 uur kwam er een melding binnen van een ernstig verkeersongeval op de Buitenweg in Haaften. Ter plaatse bleek dat een Porsche, met twee inzittenden, in de sloot terecht was gekomen na een botsing met een boom. De auto had een waarde van €275.000. Beide inzittenden werden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waarvan één persoon met spoed. Naast twee ambulances kwam ook de traumahelikopter ter plaatse om medische hulp te verlenen.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) werd opgeroepen om ter plaatse onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. Het is nog onbekend wat de exacte toedracht van het ongeval is. De politie heeft de Buitenweg afgesloten voor al het verkeer en vraagt getuigen zich te melden.

De Porsche raakte zwaar beschadigd bij het ongeval en is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De Buitenweg is geruime tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s: Persbureau Heitink