Wie achtervolgde en bedreigde Rozenbugse (19) met mes

Wie achtervolgde en bedreigde Rozenbugse (19) met mes

Geplaatst op 30 april 2023, om 20:34 uur

ROZENBURG – Een 19-jarige vrouw uit Rozenburg werd zaterdagavond vanaf het centrum van Rozenburg gevolgd en bedreigd door een nog onbekende man met een mes. Door hard te schreeuwen en met hulp van toeterende automobilisten, werd erger voorkomen. Haar belager rende weg. De politie spreekt graag met getuigen.

Even na 22:00 uur merkte de vrouw dat ze werd achtervolgd vanaf het centrum over de Beukenlaan. Ze stopte bij een woning waarvan de gevel goed verlicht was, maar kon niet voorkomen dat haar achtervolger haar vast kon grijpen en bedreigen met een mes. Ondanks de enorme schrik, wist het slachtoffer het mes af te pakken. Daarbij raakte ze lichtgewond. Vermoedelijk door geschreeuw en getoeter nam de man de benen en liet het slachtoffer enorm geschrokken achter. Hij vluchtte over de Rozenstraat.

Agenten starten een onderzoek, spraken met getuigen en stelden camerabeelden veilig. Tot nu toe heeft een zoektocht niet tot aanhouding van een verdachte geleid. Hij is ongeveer 1.75m, heeft donker haar, donkere ogen, een stoppelbaard en droeg een bodywarmer. Weet u wie dit is, heeft u informatie? Dan spreekt de politie graag met u. Concact opnemen kan via 0900-8844.