Tilburger (21) vast die agent op fiets probeert aan te rijden

Tilburger (21) vast die agent op fiets probeert aan te rijden

Geplaatst op 30 april 2023, om 13:30 uur

TILBURG – Een 21-jarige automobilist uit Tilburg is zondagochtend aangehouden nadat hij ’s nachts had geprobeerd om een agent op een fiets aan te rijden. De agent wist een aanrijding net te voorkomen.

De bestuurder reed in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.30 uur met hoge snelheid op het Kazernehof in de Brabantse stad, waarmee hij de aandacht van de agent trok. Die besloot achter de auto aan te fietsen. De automobilist keerde vervolgens om en reed op hem af. De agent gaf een stopteken, maar de man negeerde dit. Om een aanrijding te voorkomen moest de agent wegspringen.

De bestuurder reed vervolgens door, maar werd ’s ochtends alsnog aangehouden in zijn woning. Hij zit nog vast en de politie doet onderzoek. De betrokken agent heeft aangifte gedaan tegen de automobilist.
facebook