Man slachtoffer van gewelddadige beroving in woning

Man slachtoffer van gewelddadige beroving in woning

Geplaatst op 28 april 2023, om 11:20 uur

LANDGRAAF – De politie stelt een onderzoek in naar een gewelddadige beroving vrijdagmorgen in een woning aan de Streeperstraat.

Een nog onbekende man drong rond 4.30 uur de woning van het slachtoffer binnen. Hij eiste geld en bedreigde de bewoner, die daarbij gewond raakte. Hij heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. De verdachte wist te voet met zijn buit te vluchten in de richting van de Markt.

De politie heeft een Burgernetbericht verspreid. Zij vraagt hierin om uit te kijken naar een man van ongeveer 35 jaar met een lichte huidskleur, donker kort haar en donkere kleding. De politie is onder meer een buurtonderzoek gestart.

Getuigen die meer weten over de overval en nog niet met de politie hebben gesproken wordt verzocht om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.