Getuigen gezocht na ongeval tussen fietsers

Getuigen gezocht na ongeval tussen fietsers

Geplaatst op 28 april 2023, om 12:40 uur

OOSTZAAN – Op 8 april heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Stationsstraat in Oostzaan. Twee fietsers botsten door nog onbekende oorzaak op elkaar waarna zij ten val kwamen. Een 55-jarige vrouw liep hierbij onder andere letsel op in haar gezicht. De andere fietser heeft zich na het ongeval niet om de vrouw bekommerd en heeft de plaats van het ongeval verlaten. De politie komt graag in contact met deze man en/of getuigen.

Omstreeks 14.30 uur zijn de fietsers op de Stationsstraat met elkaar in botsing gekomen. Een 55-jarige vrouw uit de gemeente Zaanstad kwam dusdanig ten val dat zij hier letsel aan haar gezicht aan overhield. De andere fietser kwam ook ten val maar verliet kort daarop de plaats van het ongeval zonder contactgegevens met de vrouw te hebben uitgewisseld. De vrouw liet hij gewond achter. Zij is door omstanders geholpen en ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep
In het kader van het onderzoek komt de politie komt graag in contact met de andere fietser. Dat geldt ook voor mensen die het ongeval hebben zien gebeuren of het slachtoffer ter plekke hebben geholpen en nog niet met de politie hebben gesproken. Meld u a.u.b. bij de politie in Zaanstad via telefoonnummer 0900-8844.