Vrouw aangehouden voor mishandeling portier tijdens Koningsnacht

Vrouw aangehouden voor mishandeling portier tijdens Koningsnacht

Geplaatst op 27 april 2023, om 13:40 uur

TILBURG – De politie heeft een 21-jarige vrouw uit Tilburg aangehouden omdat ze een portier mishandeld zou hebben. Dat gebeurde op in de nacht van woensdag op donderdag om 04.00 uur ’s nachts bij een café aan de Heuvel.

Het is sluitingstijd als de vrouw nog even snel naar de wc wil. Dat is volgens personeel niet meer de bedoeling en de portier vraagt haar om te vertrekken. Daarop zou de vrouw met bier hebben gegooid naar de portier, waarna ze hem sloeg, schopte en in het gezicht krabde.

Ze werd het café uitgewerkt, waarna de politie haar aanhield. De vrouw, die niet blij geweest zou zijn met hoe ze behandeld werd, zit nog vast.