Man met vuurwapen in woning aangehouden na schietpartij

Man met vuurwapen in woning aangehouden na schietpartij

Geplaatst op 26 april 2023, om 15:03 uur

NUENEN – Rond 13:20 uur woensdagmiddag kreeg de politie een melding over een schietpartij in Nuenen. Er is nog onduidelijk wat er is gebeurd. Voor zover er bekend is zijn er geen gewonden gevallen bij het incident. De politie heeft een man van 31 jaar aangehouden die in de straat woont.

De woning werd woensdagmiddag door de politie omsingeld en in de gaten gehouden, op een gegeven moment kwam de verdachte in beeld. Hij werd door de politie achteruit naar de agenten gepraat en aangehouden. In zijn broeksriem had de man een vuurwapen.

De politie is uiteindelijk de woning binnen gegaan en heeft niemand meer aangetroffen, ze doen nu onderzoek. Ook is de auto die bij de woning stond in beslag genomen. Er is nog veel onduidelijk. De OvD-P laat weten dat ze op dit moment het slachtoffer horen om de zaak helder te krijgen. Die dit is, en of er gericht op het slachtoffer geschoten is kan de politie niet zeggen.

Foto’s: Emergency Response Photographer