Hondje achtergelaten in auto na achtervolging

Hondje achtergelaten in auto na achtervolging

Geplaatst op 26 april 2023, om 12:41 uur

ROSMALEN – Een hondje werd achtergelaten in een auto na een achtervolging, en de dierenambulance heeft zich over hem ontfermd. De politie in Rosmalen wilde afgelopen nacht een voertuig controleren dat met gestolen kentekenplaten rondreed. De auto ging er echter vandoor, en er ontstond een korte achtervolging.

Uiteindelijk liet de bestuurder zijn wagen achter in de berm van de Burgemeester Burgerslaan, aan de rand van het industrieterrein, en vluchtte weg. In de auto zat nog een passagier en het hondje. De passagier is aangehouden, maar de politie zoekt nog naar de bestuurder.

Het hondje is nu in de noodopvang van de dierenambulance en maakt het naar omstandigheden goed. Hij was behoorlijk geschrokken na het hele gebeuren, maar krijgt nu de zorg en aandacht die hij nodig heeft.

Foto’s: Dierenambulance Brabant Noord-Oost