Automobilist slaat over de kop bij ongeval in woonwijk

Automobilist slaat over de kop bij ongeval in woonwijk

Geplaatst op 26 april 2023, om 08:45 uur

HELMOND – Dinsdagavond rond 23:30 uur kregen de hulpdiensten een oproep van een ongeval aan de Straakvense Bosdijk in Helmond.

Een vrouw in de auto is vermoedelijk de macht over het stuur verloren en tegen een geparkeerde auto gebotst. Deze is vervolgens weer tegen een boom gebotst die afbrak.  Door de botsing is haar auto ondersteboven op het wegdek beland. Omdat de brandstof uit de auto liep is ook de brandweer opgeroepen. De vrouw is met onbekende verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval trok veel bekijks van buurtbewoners.

De straat is afgezet en politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Harrie Grijseels