Twee gewonden bij ongeval, traumahelikopter opgeroepen

Twee gewonden bij ongeval, traumahelikopter opgeroepen

Geplaatst op 22 april 2023, om 18:29 uur

SCHERPENISSE – Op zaterdagmiddag heeft aan de Gorishoeksedijk, in het buitengebied bij Scherpenisse, een ongeval plaatsgevonden. Twee personen raakten daarbij gewond. Hun voertuig kwam door het ongeval ondersteboven in de sloot terecht. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd.

Rond de klok van 17:00 uur werden de hulpdiensten, waaronder de ambulancedienst, brandweer en de politie met spoed naar de Gorishoeksedijk gestuurd. Rond 17:10 uur werd ook een traumahelikopter gealarmeerd, deze was al in de lucht wegens een melding elders in de provincie. Rond 17:20 uur werd de komst van deze helikopter, toen deze ter hoogte van Sint-Philipsland vloog, weer geannuleerd.

Door nog onbekende oorzaak is een personenauto in een sloot langs de dijk belandt. Twee personen raakten hierbij gewond, één daar van zat bekneld. De opgeroepen brandweerlieden hebben het slachtoffer uit de auto bevrijd en overgedragen aan de ambulancedienst. Eén van de slachtoffers is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het andere slachtoffer is zonder spoed eveneens naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Venema Media

facebook