Politie vindt overleden persoon in woning

Politie vindt overleden persoon in woning

Geplaatst op 22 april 2023, om 10:05 uur

EPE – De politie is vrijdagavond een onderzoek gestart naar een overleden persoon in een appartement in Epe. Bij de woning is een Plaats Delict-unit gezet waar gedurende de nacht een tiental agenten en rechercheurs aan het werk waren. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Politiewoordvoerders waren niet bereikbaar voor commentaar.

Wel geven buurtbewoners aan Omroep Gelderland aan dat eerder op de avond ook al hulpdiensten naar het huis kwamen. Dat zou rond half zeven zijn geweest en gaan om een ambulance en enkele politieauto’s. Enkele uren later kwam het bericht dat de politie een officieel onderzoek instelt. Daarvoor zijn vier bussen van de Forensische Opsporing naar het incident gekomen.

Om welk appartement het precies gaat is onduidelijk. Vanaf de straat is door de gordijnen geen activiteit waar te nemen van de mannen in de witte pakken. De politie zal verder onderzoek doen naar de omstandigheden rondom het overlijden van de persoon in het appartement.