Ook jongen (5) overlijdt aan verwondingen bij ernstig aanrijding

Ook jongen (5) overlijdt aan verwondingen bij ernstig aanrijding

Geplaatst op 22 april 2023, om 13:54 uur

UTRECHT – Een jongetje van 5 jaar dat vrijdag zwaar gewond raakte door een verkeersongeluk in Utrecht is overleden. De politie maakte dit zaterdag bekend. Bij het ongeluk kwam ook een 66-jarige vrouw uit Woerden om het leven.

De vrouw stak vrijdagmiddag met twee kinderen de Biltse Rading over, nabij de afrit van snelweg A27, meldt de politie. Daar werden ze aangereden door een auto. De vrouw overleed ter plaatse en het jongetje werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Het tweede kind bleef ongedeerd.

De automobiliste, een bestuurster van 57 jaar uit Huizen, werd aangehouden, maar is inmiddels weer vrij. De politie onderzoekt wel nog haar rol en de precieze toedracht van het ongeval.