Man schopt NS’er in kruis en geeft politieman kopstoot op station

Man schopt NS’er in kruis en geeft politieman kopstoot op station

Geplaatst op 22 april 2023, om 12:37 uur

ROOSENDAAL – De politie heeft vrijdagavond op het station in Roosendaal een 28-jarige man aangehouden wegens de mishandeling van een NS-medewerker. Bij zijn aanhouding gaf de man ook nog een agent een kopstoot, meldt de politie.

De NS-medewerker had eerder op het station iemand aangesproken die met zijn voeten op een bankje zat. De verdachte was ontevreden over de manier waarop de NS’er dat had gedaan. Hij zei dat tegen de NS-medewerker en duwde hem. Die ontzegde de man daarop de toegang tot het station. Toen de NS-medewerker samen met een collega de man wegleidde, spuugde die naar hem en schopte hem in zijn kruis.

Agenten kwamen naar het station en boeiden de man. Toen ze hem naar een politieauto brachten, schopte hij een agent tegen zijn benen en gaf hem een kopstoot. De agent raakte hierdoor gewond. Zowel de agent als de NS-medewerker heeft aangifte gedaan.