Gewonden bij bijzonder ongeval: twee auto’s belanden op hun zijkant

Gewonden bij bijzonder ongeval: twee auto’s belanden op hun zijkant

Geplaatst op 22 april 2023, om 14:47 uur

ZUIDHORN – Op de Fanerweg N980 nabij Zuidhorn zijn zaterdagmiddag drie voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

Bij het ongeval zijn twee van de drie voertuigen op hun zijkant belandt. De hulpdiensten werden rond de klok van één uur opgeroepen voor het verkeersongeval. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog onbekend, hier zal de politie onderzoek naar doen.

Alle inzittenden wisten na het ongeval met behulp van omstanders uit hun voertuigen te komen. Het bizarre aan het ongeval is dat twee voertuigen op hun zijkant terecht kwamen. Twee personen zijn door de ambulancedienst gecontroleerd op verwondingen. Zeker één persoon is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis worden vervoerd. De inzittenden van een derde voertuig kwamen met de schrik vrij.

De Fanerweg – N980 was in beide richtingen volledig afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Venema Media