Auto crasht tegen woning waar gezin slaapt

Auto crasht tegen woning waar gezin slaapt

Geplaatst op 22 april 2023, om 09:31 uur

GIESSEN – Zaterdagochtend om kwart voor 4 is er een auto van de Maasdijk in Giessen gereden en tegen een woning in Andel tot stilstand gekomen. De bestuurder zag een bocht niet aankomen en reed van de dijk af. Gelukkig wist de bestuurder zelf uit de auto te komen en is nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

In de woning lagen een vader, een moeder en twee kinderen te slapen. Zij kwamen gelukkig met de schrik vrij. De zijgevel van de woning raakte echter zwaar beschadigd en moet gestempeld worden door een aannemer. De kasten in de woning zijn van de muur gekomen, waardoor de schade groot is.

De bewoners worden bijgestaan door Salvage om hun huis veilig te maken. Een takelbedrijf heeft met enige moeite de auto kunnen weghalen, omdat deze zwaar beschadigd was.

Foto FPMB ERIK HAVERHALS