Vrouw in scootmobiel beroofd door twee personen

Vrouw in scootmobiel beroofd door twee personen

Geplaatst op 19 april 2023, om 14:20 uur

HALSTEREN – Gisteravond is een vrouw van middelbare leeftijd in een scootmobiel in Halsteren slachtoffer geworden van een straatroof. Het incident vond plaats rond halfzeven in de Dorpsstraat. Een donkerblauwe auto met twee mannen stopte voor haar.

Volgens de politie vroeg de bestuurder van de auto de vrouw de weg naar een zaak om wat te eten. Plotseling pakte hij haar tas af en reed weg met hoge snelheid. De politie heeft in de buurt gezocht naar de verdachten en de auto, maar tot nu toe zonder succes. De politie roept getuigen op om zich te melden als ze iets hebben gezien of camerabeelden hebben van het incident.

De vrouw is beroofd van haar persoonlijke bezittingen. Mensen die iets hebben gezien of informatie hebben die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.