Automobiliste belandt op kop in greppel langs N387 Kolham

Automobiliste belandt op kop in greppel langs N387 Kolham

Geplaatst op 19 april 2023, om 13:56 uur

KOLHAM – Woensdagochtend is op de N387 bij Kolham een auto op de kop in een sloot terechtgekomen. De bestuurster verloor om onbekende redenen de controle over het voertuig en raakte van de weg af. Getuigen van het ongeval hebben direct de hulpdiensten gebeld en hebben eerste hulp verleend aan de vrouw in de auto.

De brandweer en ambulance zijn ter plaatse gekomen om de vrouw uit de auto te bevrijden. Ze is vervolgens voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens de reddingsoperatie was de weg afgesloten voor al het verkeer.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van het ongeval was en hoe het met de vrouw gaat. De politie zal verder onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.