30-jarige man aangehouden voor doorrijden na dodelijk ongeluk

30-jarige man aangehouden voor doorrijden na dodelijk ongeluk

Geplaatst op 19 april 2023, om 15:44 uur

APELDOORN – De politie heeft een 30-jarige man uit Apeldoorn aangehouden die ervan wordt verdacht te zijn doorgereden na een dodelijk ongeval in zijn woonplaats. Bij dit ongeval op 24 november vorig jaar kwam een 20-jarige fietser om het leven, nadat hij in de Zutphensestraat door een auto was geschept.

Direct na de aanrijding hield de politie een vrouw aan als verdachte. Aanvullend onderzoek heeft echter uitgewezen dat de vrouw niet achter het stuur zat, maar dat de 30-jarige Apeldoorner vermoedelijk in de auto reed.

De man is dinsdag aangehouden en zit nog vast.

LEES OOK: Man (20) overlijdt bij ongeluk met auto; fiets in stukken

Foto’s: Persbureau Heitink