Opnieuw groot onderzoek na vondst menselijke resten in bosgebied

Opnieuw groot onderzoek na vondst menselijke resten in bosgebied

Geplaatst op 18 april 2023, om 14:30 uur

RHEDEN – De politie heeft bevestigd dat de menselijke resten die op maandag werden gevonden in het natuurgebied de Posbank bij Rheden inderdaad van een mens zijn.

De botten werden ontdekt in het bos aan de Beekhuizenseweg en hebben daar waarschijnlijk al geruime tijd gelegen voordat ze werden gevonden. Een groot team van de politie voert momenteel een uitgebreid onderzoek uit op de vindplaats en de omgeving is ruim afgezet.

Een woordvoerder van de politie heeft aangegeven dat er nog weinig bekend is over de zaak en dat het onderzoek nog volop loopt. Er wordt onderzocht om wie de persoon in kwestie gaat en hoe hij of zij is overleden. Gezien de complexiteit van de zaak zal dit onderzoek enige tijd in beslag nemen. De politie doet dan ook een oproep aan het publiek om informatie te delen die kan helpen bij het oplossen van deze zaak.

Foto’s: Roland Heitink