Kinderwagen met kind erin gebruikt bij winkeldiefstal

Kinderwagen met kind erin gebruikt bij winkeldiefstal

Geplaatst op 18 april 2023, om 14:55 uur

VELDHOVEN – De politie is op zoek naar twee vrouwen die verdacht worden van diefstal in een winkel in Veldhoven. Het incident vond eind januari plaats en de vrouwen werden gefilmd terwijl ze verschillende items meenamen zonder te betalen. Ze laadden de gestolen goederen in een kinderwagen waarin ook een kindje zat en verlieten vervolgens de winkel.

De camerabeelden van het incident werden getoond in het opsporingsprogramma Bureau Brabant, waaruit bleek dat de vrouwen de winkel binnenkwamen alsof ze gewoon boodschappen gingen doen. Maar toen ze bij een rek aankwamen, begonnen ze spullen uit de verpakking te halen en stopten ze deze in jassen, zakken en de kinderwagen. Het personeel merkte niets omdat de spullen al uit de verpakking waren gehaald en de alarmpoortjes niet afgingen.

De politie hoopt dat het publiek kan helpen bij het identificeren van de verdachten en hun huidige verblijfplaats.