Kind komt in het water terecht bij kindcentrum, hulpdiensten massaal ingezet

Kind komt in het water terecht bij kindcentrum, hulpdiensten massaal ingezet

Geplaatst op 18 april 2023, om 15:44 uur

ZWOLLE – Dinsdagochtend heeft er een incident plaatsgevonden bij kindcentrum De Vlieger aan de Buckhorstlaan in Zwolle, waarbij een peuter in het water terecht is gekomen.

Het is nog onduidelijk hoe de peuter in het water terecht is gekomen. De hulpdiensten zijn snel ter plaatse gekomen en hebben het kind uit het water gehaald. de toestand van het kind is op dit moment nog onbekend.

Het kind is met spoed per traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht. Na de melding hebben de hulpdiensten massaal gereageerd en zijn ter plaatse gekomen. Zowel de politie als de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd zijn begonnen met een onderzoek naar de toedracht van het incident.

Foto’s: Ruben meinten