Dode bij bedrijfsongeval, persoon zat vast in de machine

Dode bij bedrijfsongeval, persoon zat vast in de machine

Geplaatst op 18 april 2023, om 19:07 uur

SAPPEMEER – Op dinsdagmiddag heeft er een bedrijfsongeval plaatsgevonden bij Olthof Beton aan de Molenraai in het Groningse Sappemeer. Hierbij is een medewerker om het leven gekomen. Het slachtoffer raakte bekneld tussen twee machines..

Op dit moment is er nog weinig bekend over de identiteit van het slachtoffer. De arbeidsinspectie is nog bezig met het onderzoeken van de toedracht van het ongeval.

Het is niet de eerste keer dat er bij Olthof Beton een dodelijk bedrijfsongeval heeft plaatsgevonden. In juli 2019 kwam er ook al een medewerker om het leven bij een bedrijfsongeval. Ook toen raakte een medewerker bekneld in een machine.

Foto’s: Venema Media