Auto beschoten in Den Bosch, twee schietpartij in enkele uren tijd

Auto beschoten in Den Bosch, twee schietpartij in enkele uren tijd

Geplaatst op 17 april 2023, om 09:29 uur

DEN BOSCH – In Den Bosch vond in de nacht van zondag op maandag een schietincident plaats. Rond half twee werd de politie op de hoogte gebracht van het incident in de wijk de Rompert. Vanuit een rijdende auto zou zijn geschoten op een andere rijdende auto. Er raakte niemand gewond. Na het incident werden diverse kogelhulzen aangetroffen en werd de straat afgezet voor onderzoek.

Een auto met een Pools kenteken werd gevonden aan de Vierde Rompert, die mogelijk betrokken was bij het incident. Er werd gezocht naar eventuele inzittenden, maar niemand werd gevonden. De recherche onderzoekt het schietincident en eventuele verdachten.

Op zondagavond was er ook al een schietincident in Den Bosch, aan de Zandzuigerstraat. Hier zou eveneens vanuit een auto op een andere auto zijn geschoten. Het is nog onduidelijk of er een verband bestaat tussen beide incidenten. De politie onderzoekt beide zaken.

Foto’s: Bart Meesters