Automobilist ramt met hoge snelheid een woning

Automobilist ramt met hoge snelheid een woning

Geplaatst op 16 april 2023, om 08:29 uur

TILBURG – In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 05:30 heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Bredaseweg in Tilburg. Een auto is met hoge snelheid tegen een woning gebotst nadat de bestuurder de macht over het stuur verloor in een flauwe bocht op de kruising Schouwburgring/Bredaseweg.

De auto raakte een stoeprand, waardoor er een wiel afbrak. Vervolgens reed de auto tientallen meters verder aan de overkant van de weg tegen de woning aan. Voor de woning stond een fiets geparkeerd, die is nu volledig in de prak.

De politie en brandweer waren snel ter plaatse om de situatie te onderzoeken. De brandweer inspecteerde de woning en constateerde dat er geen gevaar was voor de bewoners. De politie heeft de bestuurder van de auto aangehouden en zal op het bureau onderzoeken of er teveel alcohol in het spel was.

Foto’s: Toby de Kort