Politie zoekt vuurwapen na eenzijdig ongeval

Politie zoekt vuurwapen na eenzijdig ongeval

Geplaatst op 15 april 2023, om 10:48 uur

VARSSEVELD – Op de Varsseveldsestraat tussen Aalten en Varsseveld heeft vrijdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De politie ging na het ongeluk op zoek naar een vuurwapen, meldt Omroep Gelderland.

Bij het ongeval sloeg de auto meerdere keren over de kop en belandde in een droge greppel. De bestuurder, een 36-jarige man uit Winterswijk, raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Vuurwapen
Een woordvoerder van de politie liet weten dat er informatie was dat de bestuurder mogelijk in het bezit was van een vuurwapen. Op basis van die informatie werd de omgeving van het voertuig onderzocht, waaronder met een speurhond. Uiteindelijk is er geen vuurwapen aangetroffen.

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval en het gedrag van de bestuurder. De bestuurder is ter controle naar het ziekenhuis gebracht en daar is bloed afgenomen om te controleren of er alcohol of andere stoffen het rijgedrag hebben beïnvloed.