Man aangehouden na mishandeling en vernieling

Man aangehouden na mishandeling en vernieling

Geplaatst op 15 april 2023, om 10:14 uur

RENESSE – De politie heeft zaterdagochtend rond 04:00 uur een 33-jarige man uit Doetinchem aangehouden omdat hij verdacht wordt van vernielingen en mishandeling van een 26-jarige Fransman.

De verdachte zou vernielingen hebben gepleegd in de tuin van een woning aan de Emmaweg en bonkte op de voordeur. Dit trok de aandacht van een Fransman die in de woning verbleef. Hij sprak de verdachte aan, maar werd vermoedelijk door de verdachte geslagen.

Het slachtoffer liep verwondingen aan zijn hoofd op. Hij hield de verdachte vast tot de politie verscheen, het zogeheten burgerarrest. Agenten namen de verdachte van hem over. De verdachte zit vast voor nader onderzoek.