Man (37) opgepakt voor dood vrouw en huisgenoot

Man (37) opgepakt voor dood vrouw en huisgenoot

Geplaatst op 14 april 2023, om 20:34 uur

TILBURG – Een 37-jarige man uit Tilburg is deze week opgepakt voor de dood van zijn vrouw in 2020 en de dood van zijn huisgenoot in 2021. De verdachte is dinsdag aangehouden in Vlaardingen. Vrijdag bepaalde de rechter-commissaris dat hij 14 dagen langer blijft vastzitten.

De 33-jarige vrouw van de verdachte werd op 14 december 2020 onder verdachte omstandigheden dood in zijn woning in Tilburg-Noord aangetroffen. De verdachte werd toen al aangehouden, maar na drie weken door het hof vrijgelaten. Hij bleef wel verdachte in het onderzoek.

Op 19 oktober 2021 kreeg de politie opnieuw melding van een stoffelijk overschot op hetzelfde adres aan de Mozartlaan. Toen werd de 36-jarige huisgenoot van de verdachte onder verdachte omstandigheden gevonden.

Foto’s: Toby de Kort