Grote zoekactie na aantreffen van stepje naast vijver

Grote zoekactie na aantreffen van stepje naast vijver

Geplaatst op 14 april 2023, om 19:08 uur

BERGEN OP ZOOM – Aan de Moerkens is vrijdagavond een onbeheerd kinderstepje aangetroffen. Het aantroffen stepje staat op een pad langs een grote vijver, De Kleine Melanen. Brandweerduikers hebben een gedeelte van de vijver doorzocht. Na ruim 45 minuten is de zoekactie zonder resultaat gestaakt.

De melding kwam net voor half zes bij de hulpdiensten binnen. Voorbijgangers belde 112 nadat ze het onbeheerde stepje aantroffen naast de vijver. Direct zette de hulpdiensten groot in en werden een oppervlakte reddingsteam en twee duikteams naar de vijver gestuurd. Ook een ambulanceteam stond gereed om hulp te verlenen. Langs de kant is ook door een hondengeleider met zijn hond gezocht naar een eventueel slachtoffer.

Uiteindelijk is de zoekactie zonder resultaat gestaakt. De hulpdiensten gaan er vanuit dat er niemand in het water ligt. Het stepje is door de hulpverleners meegenomen.

Foto’s: Venema Media