VIDEO UPDATE: Auto in tweeën bij zware crash, bestuurder in levensgevaar

VIDEO UPDATE: Auto in tweeën bij zware crash, bestuurder in levensgevaar

Geplaatst op 14 april 2023, om 05:58 uur

ARNHEM – Op de Hollandweg in Arnhem heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een ernstig ongeluk plaatsgevonden waarbij de auto in tweeën is gescheurd

Rond 3.30 uur vond het ongeluk plaats. De automobilist reed in de richting van de Metamorfosenallee toen het ter hoogte van winkelcentrum Elderveld het totaal mis ging. De automobilist raakte op de verkeerde weghelft waarna hij tegen een trolleymast botste. De auto scheurde door de impact door tweeën.

De bestuurder is door de brandweer uit zijn auto gehaald, waarna hij met spoed per ambulance naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen is overgebracht. Een arts uit de traumahelikopter stapte in bij het GelreDome in de ambulance voor medische assistentie. Het slachtoffer zou in levensgevaar zijn.

De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Buurtbewoners hoorden de klap en kwamen kijken. Volgens hen was het het een keer te verwachten. Er zou vaker ’s nachts met veel te hoge snelheden gereden worden op de Hollandweg.

Foto’s & Video: Roland Heitink/Persbureau Heitink