Man overleden na val van balkon, geen sprake van een misdrijf

Man overleden na val van balkon, geen sprake van een misdrijf

Geplaatst op 13 april 2023, om 11:31 uur


BREDA –
De man die donderdagochtend aan de Kaprijkestraat in Breda van het viel, is geen slachtoffer van een misdrijf. Vanwege de privacy doet de politie geen verdere mededelingen over het incident.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten met spoed uit nadat de man zwaargewond op de stoep werd aangetroffen. Ondanks de inzet van de hulpdiensten mocht dat niet meer baten en overleed de man.

Volgens buurtbewoners zou de man van het balkon op de tweede etage zijn gevallen. De straat werd afgezet hekken met zwarte zeilen en de politie deed urenlang onderzoek. Uit het onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf.

Foto’s Tom van der Put