Forse schade bij ongeval tussen auto en lijnbus

Forse schade bij ongeval tussen auto en lijnbus

Geplaatst op 13 april 2023, om 21:39 uur

ARNHEM – Op de kruising Batavierenweg met de Nijmeegseweg in Arnhem heeft donderdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen een lijnbus en een personenauto.

Even voor 19:45 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder de ambulancedienst en de politie, rukten met spoed uit. Ter plekke vond door onbekende oorzaak een aanrijding plaats tussen een lijnbus en een personenauto. De personenauto kwam hierbij midden op de busbaan tot stilstand.

De politie ter plekke liet weten dat er niemand gewond is geraakt bij het ongeval. Ook de oorzaak van het ongeluk is niet duidelijk. Wel liet de politie weten dat beide bestuurders beweerde dat ze door het groene verkeerslicht reden.

Door het ongeluk was een van de weg korte tijd afgesloten wat zorgde voor enige overlast voor overig verkeer. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de auto af te slepen.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink