Brommerrijder ernstig gewond na ongeval met bestelwagen

Brommerrijder ernstig gewond na ongeval met bestelwagen

Geplaatst op 13 april 2023, om 21:07 uur

HARSKAMP – Aan de Westenengerdijk in Harskamp heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Voor het ongeval werd de politie, twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het ongeluk vond plaats tussen een brommer en een bestelwagen met aanhanger. Volgens buurtbewoners gebeurde het ongeval op de kruising met de Laarweg. De brommerrijder viel door de aanrijding in de aanhanger die achter een bestelbus bevestigd was. Volgens de politie is de automobilist doorgereden om op een oprit te stoppen zodat het verkeer er geen last van zou hebben. Het slachtoffer van de brommer is per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht vervoerd.

Het incident trok veel bekijks van omstanders.

Foto: Persbureau Heitink