Grote zoekactie naar vermiste man (50) in omgeving Sint-Oedenrode

Grote zoekactie naar vermiste man (50) in omgeving Sint-Oedenrode

Geplaatst op 12 april 2023, om 10:28 uur

SINT-OEDENRODE – Op dinsdag heeft de politie een grote zoekactie op touw gezet om een vermiste man van 50 jaar te vinden. In samenwerking met het Veteranen Search Team hebben agenten een groot gebied uitgekamd in de omgeving van Sint-Oedenrode, Nijnsel, Mariahout en Son en Breugel.

De politie gelooft dat de man waarschijnlijk in de omgeving van de gemeente Meierijstad te vinden is. Verschillende politie-eenheden en een politiehelikopter werden ingezet tijdens de zoekactie, die plaatsvond omdat de man al enkele dagen vermist was.

Ondanks de inzet van zoveel middelen en personeel was de vermiste man nog steeds niet gevonden na de zoekactie. Het is niet bekend wat er gebeurd is met de man of waar hij zich bevindt. De politie zal waarschijnlijk doorgaan met het onderzoeken van mogelijke locaties waar de man zich zou kunnen bevinden en zal ook andere zoekacties organiseren om hem te vinden. De politie roept het publiek op om informatie te delen die kan helpen bij het oplossen van deze vermissingszaak.