Scooterrijdster raakt licht gewond bij botsing met auto

Scooterrijdster raakt licht gewond bij botsing met auto

Geplaatst op 10 april 2023, om 13:02 uur

VOORTHUIZEN – Op de Hoofdstraat in Voorthuizen is maandagmiddag een ongeval gebeurd tussen een scooter en een auto.

Om 12:10 uur werden de politie en ambulance medewerkers opgeroepen voor de botsing. Over de Parallelweg reden twee personen op een scooter, zij werden aangereden door een vrouw in een auto welke uit de Rietdekkerslaan gereden kwam. De bestuurster van de scooter raakte hierbij gewond. De jongeman die achterop zat kwam met de schrik vrij. De automobiliste zag de scooter over het hoofd. Het meisje is na behandeling door het ambulancepersoneel met familie naar de huisartsenpost gegaan. Ze hield na de botsing letsel over, aan haar enkel en kon daar niet meer op lopen. Agenten hebben beide bestuursters laten blazen, deze bleek negatief.

Beide partijen zullen later een schadeformulier invullen.

Foto: William Harthoorn