Meerdere appartementen verwoest door brand, één persoon naar ziekenhuis

Meerdere appartementen verwoest door brand, één persoon naar ziekenhuis

Geplaatst op 6 april 2023, om 06:50 uur

BERGEN OP ZOOM – In de nacht van woensdag op donderdag is aan de Heiblokseweg brand uitgebroken in meerdere appartementen.

Rond 23:20 uur kwam de melding van de brand binnen bij de meldkamer. Ter plekke woedde een brand in een schuur met daarin meerdere appartementen. Bij aankomst bleek dat de brand al uitslaand was en werden brandweereenheden uit Bergen op Zoom, Roosendaal en Wouw opgeroepen om de brand te bestrijden.

Volgens de brandweer woedde de brand in de appartementen waaraan een schuur gekoppeld was. Door een scheidingswand bleef de schuur bespaard. Rond 00:30 uur was de brand onder controle. De brandweer heeft een groot gedeelte van de nacht nageblust.

Bij de brand raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Venema Media