Wielrenner gewond nadat bij botst tegen taxi-busje

Wielrenner gewond nadat bij botst tegen taxi-busje

Geplaatst op 5 april 2023, om 17:10 uur

ANNEN – Op de kruising van De Bulten met de Krommedijk in het buitengebied van Annen (Drenthe) heeft woensdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Een wielrenner die vanaf een fietspad kwam, zag een taxibusje dat van rechts kwam over het hoofd en knalde vol op de zijkant van de bus waarbij twee ramen sneuvelden.

De fietser is na een eerste onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis met onbekend letsel. De bestuurster van de taxibus en een jonge passagier kwamen met de schrik vrij.

Ondanks dat de weg was afgezet met pionnen verbaasde de politie zich erover dat er toch nog fietsers voorbij reden en dwars door de sporen van het ongeval heen reden. De politie maakte een man erop attent, waarop de ligfietser op leeftijd een grote mond gaf die zijn weerga niet kent. De weg was enige tijd afgesloten.

Foto’s: Van Oost Media