Weg vol brokstukken: Veel schade na flinke botsing

Weg vol brokstukken: Veel schade na flinke botsing

Geplaatst op 5 april 2023, om 22:29 uur

BREDA – Woensdagavond heeft er op de kruising van de Zinkstraat en de Tinstraat in Breda een ernstig auto-ongeluk plaatsgevonden. Twee auto’s zijn hard op elkaar gebotst, waardoor één van de auto’s door een hek reed en op het terrein van een bedrijf terechtkwam.

Hulpdiensten massaal opgeroepen, ook brandweer. De brandweer hoefde niet in actie te komen. Wel twee ambulances voor de slachtoffers. Uiteindelijk is er één persoon overgebracht naar het ziekenhuis, andere slachtoffers zijn nagekeken maar bleken niet ernstig gewond. Politie zorgde voor afzetting van de kruising vanwege brokstukken op de weg.

Team verkeer van de politie heeft kort onderzoek gedaan, waarna een berger opgeroepen werd om de auto’s af te slepen.

Foto’s: Tom van der Put