UPDATE: De schade is groot bij grote brand woning Boxtel

UPDATE: De schade is groot bij grote brand woning Boxtel

Geplaatst op 5 april 2023, om 20:41 uur

BOXTEL – Op woensdagavond rond 19:50 uur is er een grote brand uitgebroken in een woonboerderij aan de Mijlstraat in Boxtel. Het betreft een ernstige brand waarbij de rietenkap van het huis in brand staat. De brandweer is met groot materieel ter plaatse om de brand te bestrijden.

In eerste instantie werd er gesproken over een schoorsteenbrand, maar al snel bleek dat een groot deel van de rietenkap in brand stond. Dit maakt het bestrijden van de brand extra lastig. Een hond die nog binnen was toen de brand uitbrak, werd op tijd gered, laat de brandweer weten.

Om de veiligheid van omwonenden te waarborgen, is de straat afgezet. Het is nog onbekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan en of er mensen in de woonboerderij aanwezig waren tijdens het uitbreken van de brand.

De hulpdiensten zijn druk bezig met het bestrijden van de brand.

Foto´sEmergency Response Photographer