Automobilist (66) uit Deventer overleden na botsing tegen boom in Dalfsen

Automobilist (66) uit Deventer overleden na botsing tegen boom in Dalfsen

Geplaatst op 5 april 2023, om 11:03 uur

DALFSEN/DEVENTER – Het ongeval heeft zich voorgedaan in het buitengebied van Dalfsen, waarbij een 66-jarige man uit Deventer om het leven is gekomen. Het ongeval vond plaats in de vroege ochtenduren van woensdag, rond 03:30 uur. Het slachtoffer zat in een auto die tegen een boom reed.

Na het ongeval heeft de politie de man uit de auto gehaald en eerste hulp verleend. Ondanks hun handelen, heeft de man het niet overleefd. “Helaas mocht de hulp niet meer baten en is het slachtoffer overleden”, aldus de politie.

De autoriteiten zijn momenteel bezig met het onderzoeken van de exacte oorzaak van het ongeval. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd, en het onderzoek zal naar verwachting enige tijd in beslag nemen.