Politie onderzoekt opmerkelijke reeks dode katten

Politie onderzoekt opmerkelijke reeks dode katten

Geplaatst op 4 april 2023, om 22:25 uur

LELYSTAD – Het afgelopen jaar zijn meer dan twintig katten levenloos in het Gelders Diep in Lelystad gevonden.

Afgelopen zaterdag werd opnieuw een kat levenloos uit het water gehaald. De politie onderzoekt de opmerkelijke reeks en komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien of die meer weten van wat hier aan de hand is. Het Forensisch Opsporingsteam is betrokken bij het onderzoek op het laatst gevonden katje. Ook de wijkagent en de dierenpolitie zijn nauw betrokken. Aanstaande donderdag zal hier aandacht aan worden besteed in de uitzending van Omroep Flevoland.

Getuigenoproep
Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek? Heeft u bijvoorbeeld iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden die bijdragen aan het onderzoek? Dan komt de politie graag met u in contact. Getuigen kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Foto: Politie