Koningspaar laat van zich horen na treinramp: wij leven intens mee

Koningspaar laat van zich horen na treinramp: wij leven intens mee

Geplaatst op 4 april 2023, om 09:03 uur

VOORSCHOTEN  – Koning Willem-Alexander en koningin Máxima leven mee met de slachtoffers van het treinongeluk dat dinsdagochtend vroeg plaatsvond bij Voorschoten. Het koningspaar laat via sociale media weten in gedachten bij de slachtoffers te zijn.

“Met onze gedachten zijn wij bij de slachtoffers van het treinongeluk bij Voorschoten en hun familie”, zo schrijven ze. “Velen verkeren nu in angst en onzekerheid. Wij leven intens met hen allen mee.”

Bij het ongeluk in Voorschoten viel een dode en raakten tientallen passagiers gewond.  Premier Mark Rutte spreekt van een “vreselijk treinongeluk bij Voorschoten”. In een bericht op Twitter laat hij weten dat zijn gedachten bij de nabestaanden en bij alle slachtoffers zijn. “Ik wens hen alle sterkte.”