Gezin met geweld overvallen in woning, ouders gewond

Gezin met geweld overvallen in woning, ouders gewond

Geplaatst op 4 april 2023, om 13:59 uur

MELISSANT – Een gezin in het Zuid-Hollandse dorp Melissant, op Goeree-Overflakkee, is dinsdagochtend vroeg overvallen, meldt de politie. De ouders schrokken rond 03.15 uur wakker van lawaai in hun woning. Er bleken drie mannen binnen te zijn. De vader raakte met hen in gevecht. Ook de moeder kreeg klappen. Beiden raakten lichtgewond; hun twee kinderen bleven ongedeerd. De mannen dreigden met een vuurwapen en gingen er met waardevolle spullen vandoor.

De politie heeft direct een zoekactie gehouden in de omgeving. Twee mannen werden aangehouden, maar zij hadden er niets mee te maken en zijn weer vrijgelaten. De politie in Rotterdam doet verder onderzoek en vraagt mensen die meer weten, zich te melden op 0900-8844. Ook camerabeelden zijn welkom.

facebook