Auto verwoest door explosie

Auto verwoest door explosie

Geplaatst op 4 april 2023, om 14:20 uur

VLAARDINGEN – Op de Gretha Hofstralaan is dinsdagochtend om 02.12 uur een auto compleet verwoest na een ontploffing. De politie gaat er vanuit dat het is aangestoken en doet onderzoek. Heeft u informatie voor dit onderzoek dan hoort de politie dit graag.

Buurtbewoners belden dinsdagochtend 4 april het alarmnummer omdat zij een harde knal in de straat hoorden. Er bleek een auto te zijn ontploft. Brokstukken lagen verspreid door de straat.

De politie is een onderzoek gestart. Er wordt gekeken naar beschikbare camerabeelden en de Forensische Opsporing en het Team Explosieven Verkenning hebben sporenonderzoek gedaan. Heeft u informatie of beelden die voor het onderzoek van belang kunnen zijn, neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem melden dan kan dat via M. op 0800-7000.