Een wonder op de snelweg: Vrachtwagenchauffeur ongedeerd na ernstige botsing

Een wonder op de snelweg: Vrachtwagenchauffeur ongedeerd na ernstige botsing

Geplaatst op 4 april 2023, om 11:49 uur

OMMEL – Op dinsdagochtend vond er op de A67 bij Ommel een ernstig ongeluk plaats waarbij twee vrachtwagens en een auto betrokken waren. Er vond er later op de ochtend, rond 10:30 uur, nog een ongeluk plaats vlakbij Liessel waarbij opnieuw twee vrachtwagens betrokken waren. De ANWB waarschuwde al na het eerste ongeluk dat de weg van Venlo naar Eindhoven pas in de middag zou worden vrijgegeven. Als alternatief werd het verkeer dat van Venlo naar Eindhoven wilde rijden aangeraden om om te rijden via Maastricht over de A73 en de A2.

Bij het eerste ongeluk in Ommel raakte een automobilist gewond. De automobilist zat bekneld in zijn auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij  was aanspreekbaar en werd hij met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Over de aard van zijn verwondingen is nog niets bekend.

LEES HIER: A67 urenlang dicht na ernstig ongeval

De oorzaak van de ongevallen is nog niet bekend. De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van beide ongevallen. Door de ongevallen en de afsluiting van de A67 ontstond er een enorme file op de snelweg en de nabijgelegen wegen. Verkeersdeelnemers werden gevraagd om de omgeving te vermijden en alternatieve routes te kiezen om hun bestemming te bereiken.

Foto’s: Harrie Grijseels